Mitul Apei Minerale

Denumirea de "apa de sursa" sau "apa minerala" este strict reglementata in Europa.
Apele denumite "de sursa" provin din ape subterane nepoluate, profunde sau protejate de dejecțiile activităților umane.
"Apele minerale" sunt ape "de sursa" cu proprietăți particulare în ceea ce privește conținutul lor în oligoelemente și minerale cu virtuți terapeutice.

In unele tari, precum Franța, o apa minerala trebuie sa fie recunoscuta de Academia Națională de Medicina pentru a fi vândută ca atare, căci este considerata MEDICAMENT.

Continue Reading

Apa de mare - in ape tulburi

Hipocrate spunea: "Alimentul tău sa fie medicamentul tău". Dar ființa umana este 75% apa, deci ideal, acel aliment ar trebui sa fie lichid.
După 3 milenii, în 1890, savantul francez Rene Quinton descoperă ca apa de mare în forma izotonica are capacitatea de a ne asigura aportul necesar de minerale și vitamine (co-factori sinteza vitamine si chiar poate înlocui plasma sangvina. Aşa a apărut produsul Plasma de Quinton, apa de mare extrasa si filtrata dupa un protocol special din zonele oceanice bogate în zooplancton și cu puternici curenți marini în forma de vortex. 
La 125 de ani de la apariția sa, același produs "Plasma de Quinton" este fabricat in continuare de Laboratoarele Quinton, și disponibil in Romania gratie companiei Bioscem.

Continue Reading