Plasma de Quinton: minerale biodisponibile

René Quinton – biolog si fiziolog francez, cercetator renumit al apei marine - afirma ca apa de mare este indentica cu mediul nostru intern. El a pus la punct un procedeu de extragere a apei de mare cu numeroase aplicaţii bazate pe conceptul reînnoirii, purificării şi regenerării fluidelor interne şi pe menţinerea echilibrului corpului. Acest produs, Plasma de Quinton s-a dovedit a fi un sprijin vital pentru homeostazia celululei şi un regenerator al funcţiilor ei.

 

Plasma de Quinton conţine toate mineralele necesare pentru buna funcţionare şi regenerarea celulelor noastre iar datorită  biodisponibilitatii ionice a elementelor sale constitutive, reuşeşte sa redea sistemului celular echilibrul şi vitalitatea. 

De cele mai multe ori, cantitatea de energie care este necesară pentru absorbţia, asimilarea şi eliminarea unui produs nutritiv este mai mare decât energia obtinută din produsul în sine. Cele mai multe suplimente alimentare au o putere scazuta de absorbtie, lăsând organismului sarcina de a elimina elementele neasimilate, sarcina care ulterior cauzeaza deshidratare şi acidifiaza interiorul corpului (intestinul, ficatul şi rinichii). 

Pe de alta parte,Plasma de Quinton  este absorbita de intestin prin difuzie pasiva. Deoarece materialul organic si mineral a fost digerat in prealabil de catre zooplancton, el nu necesită o digestie activă, caci are deja cuplajul de aminoacizi necesar traversarii barieerei hemato-encefalice. 

Deasemenea, similitudinile între sânge şi Plasma de Quinton permite o regenerare celulară completă si induc o stare de vitalitate si echilibru.  
Plasma de Quinton este un supliment alimentar integral si bio-disponibil, care acopera toate carentele de minerale a organismului in modul cel mai natural posibil, fara nici un efect secundar